July 04, 2009

Sendang Gile & Kelep Tiu waterfall

Sendang Gile
air terjun 1

Kelep Tiu
air terjun 2
*photos by my friend(not with cellphone)

10 comments:

henny said...

Cantik banget, Nak. Suer deh. Jadi pengen ke Kelep Tiu. Artinya apa sih? Btw, pake kamera apa?

Leif Hagen said...

Salamat pagi, Hery! Beautiful waterfall photos! Looks like a fun and refreshing place. Your photos remind me of my trip to Bali - thanks! Regards from EAGAN daily photo

brattcat said...

So good to hear from you again. These photos are fabulous, particularly the second one. Hope all is well with you.

bfarr said...

Great shots. Looks like a popular place on a warm day.

Lenora Regan - ShootingWithSlinky.blogspot.com said...

Wow, very nice. I wish I was there. Thanks for sharing!

Jacob said...

What incredible beauty! Thanks for sharing this!

Babzy said...

Awsome waterfall , nice picture!

JM said...

WOW!

Hunz's Private Page said...

wah, anda lama di situ,,,,saya cuma bentar..gak sempet kemana-mana,, next time lah...BUT, liat dulu vacation saya yg ke karimunjawa, gak kalah ama blog kamu, kok, hahaha...
=P

Anonymous said...

Nanak, saya mahu tanya kalau ada tour yg murah utk ke SENDANG GILE & TIU KELEP WATERFALL.
Saya mahu ke sana bulan Februari tahun depan.
Bisa email saya di thebrats@pacific.net.sg

Terima kasih,
Salena