May 14, 2009

old aqueduct


i took this picture at Narmada Park. *retouching with photoshop :)

I got tagged by Henny. Thank you.

The rules are simple: Tag and link back to the person who tagged you. List six (un)important things that make you happy. Tag six bloggers and let them know they're "it". We all feel this blogging community to be one of inclusion and friendship.
Some happy things pop up in my mind first:

- my cellphone
- to have a DSLR camera
- meet my favorite football & basketball player.
- travel around the world
- to know what to write and not have problem with English and other language.
- to visit new places and meet nice people

And here are my six tagged bloggers :

henny
JM
Jacob
brattcat
richard kaehele
Nancy

6 comments:

brattcat said...

Wow, it looks almost like a giant serpent! Thanks for tagging me. It's always good to hear from you and see where you've been taking your camera/phone.

Hilda said...

The aqueduct isn't really purple, is it? Looks fantastic though!

henny said...

Nanak,photomu ini bagus deh, tapi ada tapinya loh, aqueduct-nya jadi kelihatan kurang alami, padahal ini kan foto yang temanya pemandangan alam. Eniwei, Narmada Park itu taman lindung ya? Aku belum sempat nanya Bang Gugel :).
Eniwei lagi, ikutan Trekearth, yuk?
Dengan gabung di komunitas TE, kita belajar tentang dunia lewat fotografi. Belajar fotografi juga pastinya, karena foto kita akan dilihat dan dikritik anggota lain. Orang Indonesia tidak begitu banyak, dan hanya sedikit sekali yang aktif. Sedihnya, kebanyakan foto tentang Indonesia justru dari anggota TE yang pernah ke negeri kita. Mungkin karena kendala bahasa juga, tapi seperti kalimat klise "hari gini nggak ngerti Enggris.." :), seharusnya nggak perlu malu-malu lagi, orang ngerti koq, kita bukan penutur asli bahasa Inggris. Di sana banyak tukang foto hebat loh, aku belajar banyak dari TE.
Di TE ada beberapa aturan yang harus dipatuhi seperti satu foto per hari, dan foto yang di-aplot dinilai informatif.
Oke, info lengkapnya bisa dibaca di sana, makanya, gabung aja dulu.

PS: amin buat DSLR wishnya, aku sehari-hari pakai kamera dijital kompak biasa koq, biar praktis. Tapi yang festival aku pakai DSLR, sih. Intinya, "get the most out of your camera", utak-atik saja, cari yang paling pas buat kita, jangan pakai "auto" terus :)).
Situs buat belajar motret juga ribuan kan, di internet?

Tricia said...

That's a fantastic photo - Quite a feat of engineering! Very cool!

Congratulations of the award, too - I also want to add that I really like your profile pic - that silhouette is gorgeous!

JM said...

I have previously seen the old aqueduct photos on Facebook and this one is my favourite! Good choice!

Thank you for tagging me, Nanak! Now I'm too tired and it seems I don't like anything (Lol!), but I will think about it and try to post tomorrow.

nanak said...

@hilda
no, isn't really purple.
the color change when i enhancing this photo with photoshop :)

@henny
kalo mau info lebih jelas tentang taman Narmada, cari aja di om google. di jamin puas. huehehehe